Chyl the Story

CHange Your Lifestyle then CHerish Your Life
Dit is het verhaal van CHYL, een ambitieus project dat zich richt op een verandering van onze dagelijkse gewoonten op een zachte, maar revolutionaire manier.

Een winkel met een groot aanbod waar je terug kan opladen en waar winkelen een aangename en interactieve activiteit wordt, maar ook een moment van ontdekking en plezier. Een winkel met een breed aanbod aan producten voor personen die allergieën of andere intoleranties hebben, maar vooral een aanbod dat gezond en lekker is en waar jonge moeders gerust op zoek kunnen gaan naar kwaliteitsproducten voor alle leden van het gezin.

Een restaurant waar je geniet van het eten, maar ook komt voor plezier en ontspanning. In CHYL CAFÉ ontdek je nieuwe gerechten die in harmonie zijn met de seizoenen. De gezellige, pretentieloze sfeer zorgt ervoor dat je helemaal ontspannen terug naar buiten gaat, net alsof de tijd even heeft stil gestaan.

Een verblijf waar je slaapt in een omgeving waar wij helemaal onze stempel op hebben kunnen drukken qua interieur, waar elk object een betekenis heeft en je jezelf opnieuw leert kennen. We geven je met plezier tips om kleine, unieke plekjes te ontdekken zodat je helemaal verliefd wordt op Brussel, net zoals wij.

Een wellness centrum waar je jezelf kan verwennen met een massage of een van de vele zelfgemaakte, natuurlijke schoonheidsbehandelingen.

Wij hebben alvast de plek gevonden en gemaakt waar we al onze passies en dromen konden waarmaken. Bij CHYL, in de Bellevuestraat 28 in Brussel, vind je een klein stukje hemel midden in de stad die je meevoert naar een andere dimensie...